Bewezen producten

Fydee heeft diversen producten ontwikkeld en uitvoerig in de praktijk getest. Onze producten zijn gebaseerd op 4 belangrijke pijlers: 1. geheel ontzorgd worden, 2. kostenverlaging, 3. omzetverhoging en 4. ontzorging op de perifere ondersteunende processen binnen de fysiotherapiepraktijk.

Onderstaand ziet u een gecategoriseerd overzicht van deze 4 pijlers.

  1. Geheel ontzorgd onder de vlag van Fydee Vitae werken

U de volle aandacht voor uw behandeling en Fydee Vitae voor u!

Fydee Vitae is er zowel voor de jonge ondernemende fysiotherapeut als voor de praktijkeigenaar die vanuit een zelfstandige basis op zoek zijn naar de volle focus op de begeleiding van de patiënt / cliënt en ontzorgd willen worden op alles wat te maken heeft met het runnen van een eigen praktijk.

Dit doen wij met eigen producten, vernieuwende marketing en een centraal
administratieve ondersteuning  die een gezonde praktijk garanderen!

2. Kostenverlaging

Financieel Ontzorgpakket Fysiotherapie

Fydee helpt je inzicht te krijgen in je uitgaven en inkomsten en helpt je bij het inrichten van je administratieve processen. Financieel inzicht is een absolute basis voor een duurzame praktijkvoering.

Voordeel Ontzorgpakket Fysiotherapie

Als Fydee praktijk heb je voordeel op diverse producten en diensten. Hiermee kun je tot wel € 5000 per jaar besparen op je vaste kosten en bieden wij tevens voordeel op additionele kosten.

3. Omzetverhoging

Audit Ontzorgpakket Fysiotherapie

Of het nu gaat om een beheersaudit, plusaudit, effectiviteitstraject, materiële controle of een dossiercheck. Fydee gaat samen met jou aan de slag om er goed doorheen te helpen.

Marktkansen Ontzorgpakket Fysiotherapie

Wil je meer omzet halen uit je fysiotherapiepraktijk? Fydee is altijd op zoek naar marktkansen en zet deze kansen om in kant-en-klare producten en diensten voor in de praktijk.

4. Ontzorging

Beleid Ontzorgpakket Fysiotherapie

Van zorgverlener naar zorgondernemer, van visie naar actie – wij begeleiden praktijkeigenaren zowel op maat als in groepsverband met alle bedrijfsmatige disciplines.

Personeel Ontzorgpakket Fysiotherapie

Bij Fydee kun je terecht voor alle personeelsvraagstukken. Van bemiddeling tussen maten, juridisch advies, teamoverleggen tot alle documentatie om een compleet personeelsbeleid te hanteren.

Kennis Ontzorgpakket Fysiotherapie

Fydee-leden, hebben toegang tot ons kenniscentrum, worden in contact gebracht met andere Fydee-praktijken en kunnen gratis of met korting scholingen, workshops en bijeenkomsten volgen.

Kwaliteit Ontzorgpakket Fysiotherapie

kwaliteit is niet te vormen tot een norm. Kwaliteit zit hem in kleine en grote dingen. Kwaliteit is niet een theorie, maar is alles wat speelt in de praktijk. Waarmaken wat je belooft, dat is kwaliteit.

Praktijkcommunicatie Ontzorgpakket

Alles draait om de juiste uitstraling en juiste manier van communiceren. Van briefpapier tot aan online vindbaarheid. Wij hebben alle middelen in huis om jouw praktijk op de kaart te zetten!