Zorgeloos aan de slag met Fydee Vitae

Waarom

‘Hoe houd ik mijn behandelindex laag? Waaraan moet ik dit jaar voldoen / wat zijn de eisen? Uniek nieuwe patiënten zijn belangrijk, maar hoe krijg ik die? Hoe zet ik mijn product in de markt? Ik heb problemen met declareren, veel declaraties krijg ik niet uitbetaald!’

Komt u nog toe aan een volle focus op de patiënt? Is 40 uur patientzorg en 20 uur praktijkmanagement normaal? Nee!

Het kan makkelijker! Je kunt echt meer verdienen met minder werk en minder zorgen!

De praktijken van Fydee Vitae

Hoe

In onze dienstverlening blijf je zelfstandig, echter vindt de zorg plaats onder de vlag van fysiotherapiepraktijk Fydee Vitae. Samen met jou bepalen we welke dienstverlening de praktijk aanbiedt, aan blijft bieden of gaat aanbieden. Wij verzorgen de marketing en communicatie. Declareren de verzekerde en onverzekerde zorg en betalen jou maandelijks uit.

Backoffice Fydee

Resultaat

Lees hier het verhaal van collega’s die u voorgingen!

Praktijkeigenaar aan het woord

Stel uw vraag aan Fydee Vitae