Zorgeloos aan de slag met Fydee Vitae

Waarom

‘Hoe houdt ik mijn behandelindex laag? Waaraan moet ik dit jaar voldoen / wat zijn de eisen? Uniek nieuwe patiënten zijn belangrijk, maar hoe krijg ik die? Hoe zet ik mijn product in de markt? Ik heb problemen met declareren, veel declaraties krijg ik niet uitbetaald!’

Komt u nog toe aan een volle focus op de patiënt? Is 40 uur patientenzorg en 20 uur praktijkmanagement normaal? Nee!

Het kan makkelijker! Je kunt echt meer verdienen met minder werk en minder zorgen! Lees hier hoe!

Hoe

In onze dienstverlening blijf je zelfstandig, echter vindt de zorg plaats onder de vlag van fysiotherapiepraktijk Fydee Vitae. Samen met jou bepalen we welke dienstverlening de praktijk aanbiedt, aan blijft bieden of gaat aanbieden. Wij verzorgen de marketing en communicatie. Declareren de verzekerde en onverzekerde zorg en betalen jou maandelijks uit.

Resultaat

Fydee licht je zaken financieel tot in detail door. Aan de hand van deze gegevens krijg je een uitgebreid rapport met zakelijk en financieel advies hoe je meer inzicht krijgt in de inkomsten en uitgaven en hoe je kosten kunt verlagen en omzet verhogen.