Vacature in Oosterhout (Noord Brabant) bij Fydee praktijk Fysiovit

Fysiovit in Oosterhout (Noord Brabant) zoekt een algemeen fysiotherapeut 

Wie zijn wij?
Fysiovit is een kleinschalige, groeiende praktijk in Oosterhout. Onze praktijkruimte, bestaande uit twee behandelkamers en een oefenzaal voor 1-op-1 training, is gevestigd binnen (premium) sportschool Willemsen Sport. Indien nodig maken wij ook gebruik van hun trainingsfaciliteiten. Verder gebruiken wij o.a. shockwave, medical taping en myofeedback in onze behandelingen. De praktijk staat goed aangeschreven (gemiddeld 9 of hoger gewaardeerd). Fysiovit begeleidt regelmatig stagiaires en is aangesloten bij het chronisch zorgnet. 

Wij zoeken:
Een zelfstandige teamspeler, sociaal, pragmatisch, professioneel en met oog voor de mens achter de blessure. Minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring heeft onze voorkeur. Echter, heb je weinig werkervaring dan staan wij klaar om je intensief te begeleiden binnen onze praktijk in de start van je loopbaan als fysiotherapeut. 

Wij bieden:
28 uur per week, waarvan 1 avond, per februari 2021. Wij bieden jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en te specialiseren in een richting die passend is voor jou en de praktijk.

Meer informatie of solliciteren?

Startdatum en arbeidsvoorwaarden in overleg. Kijk voor meer informatie en een impressie van de praktijk op www.fysiovit.nl

Ben je geïnteresseerd, stuur dan je motivatiebrief met CV naar info@fysiovit.nl, t.a.v. Omar Bom. Vooraf even bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook: 0162-751980.