Uitgelicht: De kaart voor Fysiotherapie Nederland!

80% van de zorgconsumenten zoekt online naar oplossingen voor hun pijnklachten! Online zichtbaarheid is ook in de zorg enorm belangrijk! Dit wordt vaak onderschat. Mensen gaan namelijk zelf op zoek naar een oplossing voor hun klacht, waarbij de stap naar de huisarts wordt overgeslagen.

Voor veel zorgconsumenten is fysiotherapie een soort doolhof, waarbij ze geen idee hebben voor welke klachten ze precies bij de fysiotherapeut terecht kunnen. Laat staan welke specialist! 

Wij vinden het belangrijk om hier verandering in te brengen. Middels de FysioZorgkaart willen wij Fydee-praktijken onder de aandacht brengen bij nieuwe klanten, maar tegelijk een informatiefunctie vervullen voor de zoekende zorgconsument.

Zorgconsumenten kunnen op de website op de ‘waar heb je pijn‘ pagina zoeken op pijnklacht en krijgen dan per klacht uitleg wat de klacht inhoudt en wat de fysiotherapeut kan betekenen.

waar-heb-je-pijn

Wil de zorgconsument weten voor welke pijnklacht hij of zij terecht kan bij een fysiotherapeut in de buurt? Dan kan dat ook! Op de FysioZorgKaart kan er gezocht worden op regio in combinatie met de pijnklacht. Op deze manier komt de zorgconsument uit bij de dichtstbijzijnde gespecialiseerde fysiotherapeut in zijn regio. De zorgconsument doorloopt de volgende stappen:

 

Kies de regio:
kies-je-regio

 

Geef aan waar de pijn zich bevindt:
pijnklacht

 

Kijk welke fysiotherapiepraktijk bij jou in de buurt zit:
apeldoorn

 

Klik op de praktijk om een afspraak te maken:
pietersen

 

En laat nadat de afspraak heeft plaatsgevonden een review achter:
beoordeling

Wil jij dat jouw praktijkpagina goed beoordeeld wordt op www.fysiozorgkaart.nl? Plaats dan onderstaande knop op jouw website en hang daar de URL van jouw praktijkpagina achter!

 

beoordeel-fysiozorgkaart