Fysiotherapie kennis ontzorgpakket

Deelnemers aan het Fydee-netwerk, hebben toegang tot ons fysiotherapie kennis centrum, worden in contact gebracht met andere Fydee-praktijken en kunnen gratis of tegen een gereduceerd tarief geaccrediteerde scholingen, workshops en bijeenkomsten bijwonen. Het uitgangspunt van Fydee is dat de basis binnen praktijken op orde moet zijn, wil je groei kunnen bewerkstelligen.

Fydee ontzorgt in de basis door alle documentatie die van toepassing is in de fysiotherapie met het netwerk te delen. Daarnaast bieden wij scholingen aan om de praktijk naar een hoger niveau te brengen, maar ook om te werken aan persoonlijke managementvaardigheden en het team te stimuleren meer uit zichzelf en elkaar te halen. Daarnaast bieden wij samen met partners cursussen en workshops om op de hoogte te zijn van bijvoorbeeld de laatste auditcriteria of de mogelijkheden en onmogelijkheden van de diverse EPD systemen.

Inloggen interne kenniscentrum

Het fysiotherapie kenniscentrum is alleen toegankelijk voor Fydee-leden. Hier vind je alle relevante documentatie terug die van toepassing is voor een efficiënte en gestructureerde praktijkvoering, onder andere: audits en verslaglegging eisen, HKZ en ISO criteria, beleidsplannen, personeelscontracten en intakeformulieren.

facebook

Gesloten Facebookgroep

Wil je in een afgeschermde omgeving met mede Fydee-praktijkeigenaren ideeën en kennis uitwisselen over alles wat er speelt in je fysiotherapiepraktijk en de fysiotherapiemarkt? Fydee biedt hier, middels een gesloten Facebookgroep een podium voor. Deze Facebookgroep is alleen toegankelijk voor Fydee-leden.

Geaccrediteerde scholingen

Vakinhoudelijke cursussen worden er genoeg geboden in de fysiomarkt, maar niemand leert je hoe je een praktijk moet runnen, met personeel moet omgaan en meer uit jezelf kunt halen. Fydee biedt scholingen, cursussen en workshops aan om je praktijk naar een hoger niveau te tillen door te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Fysio Bijeenkomsten en workshops

Fydee organiseert fysiotherapiebijeenkomsten, workshops en webinars om de laatste fysiotherapie ontwikkelingen, vakinhoudelijke kennis en marktkansen met fysiotherapiepraktijken te delen. Leren van elkaar is hierbij een belangrijk onderdeel – netwerken = kennis vermenigvuldigen. Een actueel overzicht vind je terug op de activiteitenkalender.

Vakinhoudelijke programma’s

Fydee biedt diverse kant- en klare vakinhoudelijke beweegprogramma’s voor in de fysiotherapiepraktijk aan. Het doel van een beweegprogramma is om patiënten en cliënten onder professionele begeleiding vaker te laten sporten. Van Fydee krijg je begeleiding, training en ondersteunend materiaal om het beweegprogramma succesvol te implementeren in de praktijk.

Fydee Relatiemagazine

Wil je eens in de keuken kijken bij andere fysiotherapiepraktijken? In ‘Connect’ het relatiemagazine van Fydee, zetten praktijken de deur voor je open en geven ze je inzichten hoe zij omgaan met uitdagingen, ontwikkelingen en marktkansen in de fysiotherapie en hoe zij dat inzetten om de praktijk verder te brengen. Leer van elkaar is de boodschap – Connect!