Fysiotherapie Communicatie 

hoe trek je nieuwe klanten naar je fysiotherapiepraktijk? Hoe kun je samenwerkingen aangaan met lokale stakeholders, als: sportverenigingen, huisartsen en de gemeente? Hoe werk je aan klantloyaliteit? Fydee kan je op maat adviseren, begeleiden en ondersteunen om jouw praktijk op de kaart te zetten en tevens alle hulpmiddelen bieden om je te helpen bij jouw praktijkcommunicatie en praktijkuitstraling.

Van briefpapier tot aan online vindbaarheid en een actief communicatiebeleid die aansluit bij je praktijkidentiteit. Wij hebben alle middelen in huis om jouw fysiotherapiepraktijk visueel en communicatief te ondersteunen.

Praktijk website

Steeds meer cliënten weten rechtstreeks online de weg naar de fysiotherapeut te vinden. Hoe ziet jouw praktijkwebsite eruit? Wat wil je uitstralen? Kies je template en wij zorgen ervoor dat deze wordt omgebouwd in je huisstijl. Uiteraard kunnen wij ook een ontwerp op maat maken.

Online vindbaarheid & Social Media

Naast een goede website is de online vindbaarheid van groot belang. Hoe bereik je de juiste mensen? Met behulp van regionale online marketing en social media kun je gegarandeerd veel nieuwe klanten naar jouw praktijk trekken. Fydee helpt je met SEO, SEA en social media marketing.

Praktijk presentatie

Wij hebben alles in huis om je identiteit terug te laten komen in al je communicatie-uitingen binnen en buiten de praktijk; van een poster aan de muur, autobestickering, gevelreclame tot aan een complete praktijk metamorfose. Fydee zorgt ervoor dat de praktijk overal herkend wordt!

Praktijk documenten

Uniformiteit in de huisstijl is uitermate belangrijk. Van een logo ontwerp, vernieuwde huisstijl tot aan huisstijlelementen als afsprakenkaartjes, briefpapier, enveloppen, intakeformulieren, notitieblokjes, flyers, brochures en relatiemagazines, kun je bij Fydee terecht.

Online communicatieplatform

Speciaal voor de drukke agenda’s van fysiotherapiepraktijken heeft Fydee een online platform ontwikkeld waar je in één keer je nieuwsbrief, nieuwsberichten op je site en op social media kunt delen. Hierdoor bedien je in 1 keer al je klanten, zonder dat het veel tijd kost.

Fydee wachtkamerpresentatie

Wat doen je klanten als zij in de wachtkamer zitten? Om zich heen kijken, een boekje lezen of naar de klok turen? Het is de uitgelezen kans om je klanten op de hoogte te stellen van het laatste praktijknieuws. Wij hebben speciaal voor fysiotherapiepraktijken een narrowcastingsysteem ontwikkeld.