OP ZOEK NAAR EEN UITDAGENDE BAAN (30 uur) ALS ALGEMEEN / GERIATRISCH FYSIOTHERAPEUT (I.O) IN OSPEL?

De baan:
Heb jij affiniteit met de behandeling van ouderen en chronische aandoeningen. Ben jij geriatrisch fysiotherapeut of studeer je hier voor?

Dan heeft Fysio Ospel, gelegen in Ospel, per 1 januari 2017 een uitdagende baan van +/- 30 uur voor jou. Wij hebben per 1 januari 2017 ruimte voor een fysiotherapeut voor +/- 30 uur per week met mogelijk groei in de toekomst. Deze uren komen vrij ivm pensionering van 2 collega’s.

De praktijk:
Fysio Ospel heeft naast algemene fysiotherapie verschillende specialismen in huis, zoals manuele therapie, kinderfysiotherapie, oedeemtherapie, sportfysiotherapie, bekkentherapie, oncologie fysiotherapie en vaattraining via ClaudicatioNet.

Wij zijn een moderne, gezellige dorpspraktijk met een open cultuur. De praktijk is volop in ontwikkeling en er bestaat veel ruimte voor eigen inbreng waarbij een flexibele werkhouding gevraagd wordt.

Voor ons is het heel belangrijk dat jij binnen ons team past, zelfstandig kan werken, ondernemend en bereid bent om ook in de avonduren te werken.

Je beschikt tevens over goede communicatieve vaardigheden naar patiënten, collega’s en verwijzers.

Heb je interesse, stuur je cv en motivatie naar g.vrenken@fysio-ospel.nl

De contactpersoon voor deze functie is Gijs Vrenken, praktijkeigenaar.