Collectief voordeel Fysiotherapie

Als Fydeelid heb je inkoopvoordeel op diverse producten en diensten. Het collectieve inkoopvoordeel is meer dan alleen korting bieden, maar ook extra toegevoegde waarde bieden aan het Fydee-netwerk vanuit onze partners door speciale trainingen, webinars en klantdagen te verzorgen voor deelnemers aan ons netwerk. Daarnaast kun je tot wel € 5000 per jaar besparen op je vaste kosten en bieden wij tevens voordeel op additionele kosten, o,a:

  • Korting op scholingen
  • Korting op ICT
  • Korting op kwaliteits- en auditproducten
  • Korting op facilitaire zaken
  • Korting op telecom

Het eerste geld heb je verdiend, door het niet uit te geven!

Fysiotherapiesoftware

Fydee heeft inkoopafspraken met verschillende fysiosoftware leveranciers. Als Fydeelid heb je korting op Intramed, Spot o’Medics, James Software en Abakus. Wij kunnen samen met je kijken welke software het meest geschikt is voor jouw praktijk.

Fysiotherapie facilitaire zaken

Facilitaire zaken is vaak een enorme kostenpost, gewoonweg omdat er weinig aandacht aan wordt besteedt. Zonde, want juist op zaken als energie en telecom valt veel geld te besparen. Fydee rekent voor je uit wat je op jaarbasis zou kunnen besparen.

Fysiotherapie Financiële zaken

Met behulp van een financiële scan kunnen wij uitrekenen wat je nu betaald voor de boekhouding, salarisadministratie en accountant en wat je kunt besparen. Dit kan duizenden euro’s op jaarbasis schelen.

Fysio producten en diensten

Als Fydee-praktijk heb je recht op extra voordeel bij de samenwerkingspartners van Fydee: Enraf Nonius, Euromate MaxFysio, David Spine, Leesmap, Infomedics, Kiwa, M-LineFysiovergoeding, Qualiviewhhp en op ons scholingsaanbod.