Praktijkmanagement & beleid

Van zorgverlener naar zorgondernemer, van visie naar actie – wij begeleiden praktijkeigenaren zowel op maat als in groepsverband met alle bedrijfsmatige disciplines. Van het opstarten van een praktijk, het werven van het juiste personeel tot aan het ‘verkoop klaar’ maken van een praktijk, overnametrajecten en verandermanagement trajecten begeleiden.

Bij praktijkmanagement en beleid worden alle aspecten die met de bedrijfsvoering te maken hebben onder de loep genomen.

Met de Fydee praktijkscan belichten wij:

  • Je financiële situatie
  • Je organisatiestructuur
  • Je personeelsbeleid
  • Je concurrentie
  • Je visie/missie en strategie
  • Je positionering en propositie
  • Je doelgroepen
  • Je unieke product/marktcombinatie

Fysiotherapie Praktijkscan

Met de Fysiotherapie praktijkscan krijg je een onafhankelijke blik op je praktijkvoering! Alle bedrijfsprocessen worden gescreend, alsmede je omgeving. Aan de hand van de uitkomsten wordt een rapport opgemaakt met conclusies en aanbevelingen hoe je meer omzet kunt behalen, je kosten kunt verlagen, meer inzicht kunt krijgen en marktontwikkelingen kunt omzetten in praktijkkansen.

Managementopleidingen fysiotherapie

Wij bieden een aantal exclusieve managementopleidingen speciaal voor fysiotherapeuten die persoonlijk en zakelijk verder willen groeien en professionaliseren. De opleidingen kunnen in groepsverband met andere praktijken gevolgd worden, maar ook in-company om alle medewerkers mee te krijgen – van visie naar actie!

Fysiotherapie Bedrijfsplan

Heb je het gevoel dat je praktijk ‘stuck in the middle’ zit? Of heb je een bepaald doel voor ogen, maar weet je niet hoe je dit doel kunt bereiken? Fydee kan een bedrijfsplan helpen opstellen. Hierbij combineren wij onze jarenlange ervaring in de fysiotherapie met onze kennis uit andere branches en zetten dit om in een praktische plan die past bij de praktijk, waardoor je snel resultaat ziet!

Begeleiding op maat

Heb je tegenvallende omzetcijfers? Weet je niet hoe je een onderscheidende positie ten opzichte van concurrentie kunt aannemen? Heb je geen goed beeld van je kritische bedrijfsprocessen of loop je tegen andere bedrijfsmatige uitdagingen aan? Onze Fydee praktijkbegeleiders kunnen op maat in de fysiotherapiepraktijk adviseren en begeleiden waar nodig.