Wij werken voor meer dan 200 fysiopraktijken. Dat doen we samen met onze partners in allerlei bedrijfstakken. Bekijk hieronder een overzicht van de partijen waarvoor en waarmee we werken.

James Software biedt praktijksoftware op maat voor paramedische beroepen.
De praktijksoftware van James ondersteunt behalve de reguliere eerstelijns paramedische zorg ook geïntegreerde eerste- en tweedelijns-behandelingen, multidisciplinaire praktijken en praktijken met meerdere locaties. James Software is gemaakt vanuit de gedachte dat praktijksoftware modern, eenvoudig en intuïtief moet zijn. De menustructuur van James is zeer overzichtelijk en volgt bovendien de workflow van uw praktijk. Al binnen enkele uren heeft u James onder de knie. Noodzakelijke controles die het werk makkelijker maken worden zoveel mogelijk op de achtergrond uitgevoerd, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Als Fydee-lid krijgt u extra korting op de praktijksoftware.

Bij M Line draait alles om de optimale nachtrust. M Line matrassen, M Line kussens en M Line slaapsystemen zorgen ervoor dat:

  • het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt,
  • de contouren van het lichaam nauwkeurig worden gevolgd
  • het lichaam volledig ontspant en goed herstelt.

MLINE wordt aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten.

Zij zijn ervan overtuigd dat slapen op MLINE bijdraagt aan een goed herstel van lichaam en geest gedurende de nacht, zodat overdag maximaal kan worden gepresteerd. Slapen op MLINE heeft bovendien een preventieve functie tegen rug- en nekklachten. Daarom vertrouwen fysiotherapeuten en  topsporters op de ultieme drukverlagende eigenschappen van MLINE.

Met de samenwerking met M Line beogen wij de service van de aangesloten fysiotherapiepraktijken, door het aanbieden van oplossingen op het gebied van slapen, te verhogen.

MaxFysio

In de fysiotherapie wordt het steeds belangrijker om je ook te bewegen in de niet-vergoede markt. Onze partner MaxFysio heeft  product ontwikkeld waarbij je:

1. omzet haalt buiten de vergoedingen van verzekeraars om.
2. Je klant in de praktijk ondersteunende producten kunt aanbieden die helpen om zijn klacht sneller te verhelpen/ te verminderen.

Met MaxFysio heb je via een representatieve zuil een shop in je praktijk en alle ondersteunende materialen en scholingen om de producten succesvol onder de aandacht te brengen bij je cliënten.

Als Fydee-lid krijg je altijd 10% korting op MaxFysio.

HHP - Home Health Products

hhp- andullatiedag

Al meer dan 10 jaar biedt hhp producten aan die volgens het selfcare-principe kunnen ingezet worden. Met de combinatie van infrarood en mechanische vibraties (andullatie) wordt de pijn verlicht, ontspant lichaam en geest en worden slaapproblemen verminderd.

Open dag organiseren in de praktijk
Met een open dag bied je patiënten de mogelijkheid kennis te maken met de Andumedic, een medisch massagematras dat is gebaseerd op andullatie.

hhp investeert in de promotie van het evenement en benadert – in de directe omgeving – een grote groep mensen om het evenement te bezoeken. Jouw voordelen: een kosteloos promotie-evenement in je praktijk, je bereikt een grote groep (nieuwe patiënten) en genereert, afhankelijk van het aantal verkochte andullatiesystemen, een mooie extra omzet.
Laat via info@fydee.nl weten dat je interesse hebt om zo’n dag te organiseren in je praktijk.

Het niet of laat opnemen van de telefoon in een praktijk staat zeer hoog in de irritatie top 10. Ook tijdens een behandeling opnemen van de telefoon wekt irritatie op, maar nu bij de patiënt die op uw behandeltafel ligt. De telefoonservice van Fysiotele.com voorkomt dat ook u in deze spagaat komt te zitten. Waarom kiest u voor FysioTele.com?

Zij ontlasten u: zij nemen rechtstreeks uw telefoongesprekken aan alsof ze één van uw medewerkers zijn. U mist dus geen nieuwe patiënten

Zij ontzorgen u: tijdens vakantieperiodes en bij onderbezetting kunt u ook tijdelijk gebruikmaken van de telefoonservice, zodat toch alle gesprekken op tijd beantwoord worden.

Uw patiënten vinden in ieder geval altijd gehoor. Precies zoals ze het graag van u willen!

Als kwalteitsnetwerk is Fydee tevens verantwoordelijk om marktkansen voor u met beide handen aan te grijpen. RevaVisie is zo’n marktkans. Als Fydeelid bieden wij u de mogelijkheid om ook een RevaVisie praktijk te worden.

De stichting RevaVisie is in 2014 opgericht. Bij RevaVisie kunnen patiënten terecht voor revalidatie in de meest brede zin van het woord. Voor deelname aan RevaVisie hanteert de stichting RevaVisie een strenge selectie binnen de bij Fydee aangesloten praktijken.

Als kwaliteitsnetwerk is Fydee verantwoordelijk voor het creëren van marktkansen vanuit een ijzersterk concept wat in het nu al rekening houdt met de toekomst. Het concept RugVisie is een absoluut voorbeeld hiervan. In Nederland zijn veel specialisten die zich bezighouden met het behandelen van rug- en nekklachten. Patiënten zien door de bomen het bos niet meer. Het concept RugVisie heeft als doel de beste zorgprofessionals te verenigen om vanuit één centraal punt de behandeling van rug- en nekklachten te faciliteren. Deze specialisten (fysiotherapeuten, neurochirurgen, orthopeden, manueel therapeuten en psychologen) werken met elkaar samen om patiënten de best mogelijke behandeling aan te bieden.
Zo ontstaat een zogenoemd ‘closed network’ waarin Fydee faciliteert op het gebied van promotie, kennis en verenigen.

Qualiview is een gebruiksvriendelijk en geavanceerd platform dat geautomatiseerd data verzamelt, waardoor inzicht wordt verkregen in kwaliteitsindicatoren, procesverloop en uitkomsten. Daarnaast is Qualiview bezig een patiëntvolgsysteem te ontwikkelen dat ook inzicht biedt in het totale zorgtraject van patiënten. Hierdoor kunnen zorgaanbieders hun zorgverlening aanpassen zodat op efficiënte wijze zorg verleend kan worden. Qualiview gelooft namelijk dat realtime inzicht leidt tot betere zorg. Door het continu verzamelen en inzichtelijk maken van data, maakt Qualiview het mogelijk dat zorgaanbieders feedback van patiënten kunnen toepassen in hun bedrijfsvoering en zorgverlening.

Kortom, Qualiview stelt de mening van de individuele patiënt op innovatie wijze centraal zodat zorgaanbieders de beste zorg kunnen leveren.

Als Fydee-lid profiteert u van extra voordeel

Fysiovergoeding biedt zorgverleners een besloten website met alle benodigde informatie om uw administratie soepel te laten verlopen. De kracht van deze website is dat de essentiële administratieve zaken op uniforme wijze zijn ingedeeld, u hoeft niet meer door het woud aan contracten te bladeren. Ook erg veel aanvullende polissen en hun vergoedingen.
Sinds 2012 bestaat er een directe dataverbinding tussen uw software en de database van Fysiovergoeding.nl met bijna 6000 polisregels. U hoeft niet op de website te gaan kijken, maar binnen uw software wordt van de polis van uw patiënt automatisch de vergoeding op jaarbasis zichtbaar, hoe een en ander is geregeld met DTF, verwijzingen en machtigingen en bijzonderheden. Deze techniek is een welkome aanvulling op uw intake, u weet direct waar u met de vergoeding aan toe bent.

Het David Spine Concept bestaat uit wetenschappelijk onderbouwde meet- en trainingsapparatuur speciaal voor rug- en nekklachten. De apparaten zijn specifiek ontworpen om op een veilige, maar zeer effectieve wijze, de kracht, mobiliteit en coördinatie van de rug en nek in kaart te brengen en ook te trainen.
Bij het Concept hoort een grondige opleiding en ondersteuning vanuit de David Academy.
Als Fydee-lid krijgt u extra voordeel aangeboden op het David Spine Concept
Vanuit een klantgerichte benadering leveren wij administratieve, fiscale en juridische diensten op hoog niveau. Wij zijn werkzaam binnen de volgende praktijkgebieden: belastingrecht (o.a. Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting en BTW), ondernemingsrecht, arbeidsrecht en huurrecht.
U als cliënt staat bij ons centraal. Uw belangen worden helder en efficiënt behartigd. Betrokkenheid bij u als cliënt, bij uw zaak en bij uw belangen, en vooral bij het resultaat dat wij voor u kunnen behalen. Wij bieden u oplossingen die beduidend verder gaan dan alleen het analyseren van een fiscaal-juridisch probleem.

Enraf-Nonius biedt een compleet productenpakket aan voor de moderne bewegingsspecialist die efficiënt en effectief wil behandelen. Zo heeft Enraf-Nonius, complete lijn behandelbanken,  apparatuur voor musculoskeletale echografie, apparatuur voor shockwavetherapie en de tergumed 710 een complete lijn voor rugrevalidatie.

Met behulp van deze apparatuur verbeterd u uw diagnostiek, versnelt u het herstelproces en maakt u de therapievoortgang inzichtelijk voor uw patiënten. Enraf-Nonius, voor techniek, opleiden en ondernemen!

Als Fydee-lid krijgt u extra korting op het hele assortiment.