Praktijkposter / outdoorreclame

Een praktijkposter is een goed medium om bijvoorbeeld een promotieactie of nieuwe behandeling in of buiten de praktijk extra aandacht te geven.

Een leuk idee is ook om een teamfoto op groot formaat te laten zien of om de teamleden afzonderlijk aan je patiënten voor te stellen.

Autobestickering

Autobestickering is een mooie en goedkope manier om buiten je praktijk ook zichtbaar te zijn. Wij maken een ontwerp op maat in jouw huisstijl op een auto naar keuze. Wij hebben alleen het type en de kleur van de auto nodig om een goed ontwerp aan te kunnen leveren.

 Praktijk gevelreclame / raamstickers

De buitenkant van je pand is je eerste visitekaartje. Als mensen voorbij lopen hoe goed zien ze dan dat er een fysiotherapiepraktijk in het pand zit? En voor welke aandoeningen kunnen ze allemaal terecht? De buitenkant van de praktijk is 1 groot communicatiemiddel naar potentiële klanten toe, maak er gebruik van!

Praktijkkleding

Uitstraling en uniformiteit in de praktijkkleding van het fysiotherapieteam is zowel binnen als buiten de organisatie belangrijk. Binnen de organisatie omdat medewerkers zich onderdeel van het team voelen en buiten de organisatie omdat het voor vertrouwen en herkenbaarheid zorgt. Wij helpen je graag aan de juiste bedrijfskleding voor in de praktijk. De kleding kan zowel bedrukt als geborduurd worden, net wat het beste bij de praktijk past.

praktijkmetamorfose

Wil je een hele nieuwe look & feel voor je praktijk, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of je nu veel of weinig middelen beschikbaar hebt, Fydee kan je helpen met je praktijkuitstraling. Van een paar kleine aanpassingen tot aan een hele praktijkmetamorfose. Wij maken foto’s van de praktijk, gaan schetsen en komen met verschillende ontwerpen waar je uit kunt kiezen.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Praktijknaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Neem contact met mij op aangaande:
PostersAutobestickeringGevelreclame / raamstickersPraktijkkledingPraktijkmetamorfose