Fysiotherapie marktkansen

Wil je meer omzet halen uit je fysiotherapiepraktijk? Fydee is altijd op zoek naar marktkansen en zet deze kansen om in kant-en-klare producten en diensten voor in de praktijk. Hierdoor profiteer je als Fydee-praktijk van de kracht van een netwerk.

Marktkansen zijn

  • Van eerstelijns- naar tweedelijns zorg
  • Multidisciplinair samenwerken in de eerstelijnszorg
  • Specialiseren
  • Omzet halen uit de niet-vergoede zorgmarkt

Fydee biedt op alle marktkansen producten of diensten aan.

RevaVisie- tweedelijnszorg 

De stichting RevaVisie is in 2014 opgericht en is bedoeld voor ondernemende Fydee-praktijken die een stap verder willen. Bij RevaVisie kunnen patiënten terecht voor revalidatie in de meest brede zin van het woord. Voor deelname aan RevaVisie hanteert de stichting RevaVisie een strenge selectie binnen de bij Fydee aangesloten praktijken.

RugVisie- Rug Expertise Netwerk

In Nederland zijn veel ‘specialisten’ die zich bezighouden met de behandeling van rug- en nekklachten. Patiënten zien door de bomen het bos niet meer, waar ze nu aan het goede adres zijn. Het Rug Expertise Netwerk brengt gespecialiseerde praktijken samen om onder 1 noemer te werken met als doel het complete aspect van rug- en nekklachten te kunnen behandelen.

Fysiotherapie Praktijkshop

Wij laten heel veel geld liggen door altijd door te verwijzen naar webshops en sportzaken als het gaat om ondersteunende producten ter bevordering van het behandelresultaat. Partner MaxFysio biedt hier een oplossing door een compleet pakket aan therapie ondersteunende materialen aan te bieden via een digitale productzuil in de praktijk.

Omzetverhogende activiteiten

Wil je je patiënten extra toegevoegde waarde bieden en tegelijk extra omzet genereren? Organiseer bijvoorbeeld een M Line Slaapdag, een andullatie weekend, een schoudersymposium of een rugtraining. Wij kijken welke activiteit het beste aansluit bij jouw praktijk en ondersteunen je in de promotie er omheen om er een groot succes van te maken.