Gerenommeerde/Goed bekendstaande praktijk voor fysiotherapie in Breda ter overname i.v.m. pensionering praktijkhouder

De praktijk is al 30 jaar gevestigd op een mooie locatie in Breda, is ruim, licht en kent een efficiënte indeling van het pand.
Naast de fulltime werkende praktijkhouder werken er nog 2 fysiotherapeuten parttime.
1 fte wordt gerealiseerd vanuit verschillende disciplines en een 2e behandellocatie.
0,5 fte wordt door een medewerkster gerealiseerd vanuit een nauw omschreven doelgroep welke een stabiele omzet oplevert.

De praktijkhouder heeft de praktijk 30 jaar geleden gestart en kent een trouw klantenbestand met een lage index op de diverse behandelindexen van de grote zorgverzekeraars.
Het praktijkpand (begane grond en bovenverdieping) is goed onderhouden en heeft drie behandelkamers, een trainingsruimte en een kantoortje.
Bij overname zal het praktijkpand verhuurd worden. Ook is aankoop mogelijk, echter dan geldt een overname van zowel het aangrenzende woonhuis als ook de praktijk. Meerdere overnameconstructies zijn bespreekbaar.
Tevens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een innovatief behandelconcept voor rug- en nekklachten dat met voldoende ondernemerskwaliteiten van de fysiotherapeut goede vooruitzichten biedt, zowel op therapeutisch als op commercieel vlak.

Uw interesse kunt u kenbaar maken aan Fydee Nederland, dit door een email te sturen aan info@fydee.nl t.a.v. Rein-Jan Elenbaas.