Fydee Nederland

Advies, dienstverlening en producten voor fysiotherapieprakijken.

Advies en dienstverlening voor fysiotherapiepraktijken.

Fydee Nederland is een landelijk kwaliteit en ondernemersnetwerk voor fysiotherapie praktijkeigenaren. Ben je praktijkeigenaar of praktijkvertegenwoordiger en wil je alle handvatten binnen handbereik hebben om jouw praktijk op een duurzame manier te managen? Kiezen voor Fydee, is kiezen voor: ontzorging, professionalisering, ontwikkeling, samenwerking en groei.

Wij ondersteunen ons netwerk met individueel advies in de praktijk, het delen van kennis, het leren van elkaar en het aanbieden van alle producten en diensten die van toepassing zijn om een praktijk succesvol te runnen.

Over Fydee

Fydee Nederland is een advies en consultancy organisatie van fysiotherapeuten voor fysiotherapeuten. Wij respecteren uw primaire proces; de fysiotherapeutische zorgverlening, en ontzorgen u in het perifere proces; de zorg voor uw praktijk

Advies en dienstverlening

Doorlopend voorzien wij onze leden van actueel advies met betrekking tot het runnen van een fysiopraktijk. Daar waar het voor u onbekend en lastig is, hebben wij het vraagstuk al eens opgelost voor een collega.

Bewezen producten

Fydee heeft diversen producten ontwikkeld en uitvoerig in de praktijk getest. Onze producten zijn gebaseerd op 3 belangrijke pijlers: 1.Kostenverlaging, 2. Omzetverhoging, 3. Toename van zorgverzekeraars-onafhankelijke-omzet.

INLOGGEN VOOR FYDEE LEDEN